Sider

onsdag den 22. maj 2013

Lidt billeder fra zoologisk have

Det sødeste og smukkeste dyr i hele zoo'en: den røde panda. Awwww!

Jeg elsker jo simpelthen bare dyr så højt, så derfor kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at tage en masse billeder, da jeg var i zoologisk have i søndags, og selvfølgelig skal I ikke snydes for de bedste af billederne. Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne have fået lemurerne fra det første billede og den røde panda fra det sidste med hjem - jeg smeltede bare totalt inden i, så kære var de. Men det er de nu allesammen! :)

Jeg beklager, hvis der er lidt stille på bloggen disse dage, men eksamensopgaven tager simpelthen al min i forvejen sparsomme energi. Jeg føler mig bare så træt hele tiden, og det gør bare, at jeg også føler mig stresset, fordi jeg ikke får lavet alt det, jeg gerne vil. Det er så trælst! Og jeg føler bare slet ikke, jeg har tid til at skulle arbejde her i weekenden :(

6 kommentarer:

 1. skønne billeder, måske sku man selv tage
  i zoologis have snart :)

  xx nana http://chiclightning.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, og god idé - det er altid så hyggeligt ;)

   Slet
 2. Nååååårh, dyr er bare så søde. Og jeg tænker virkelig, at jeg godt kunne tænke mig alle dine billeder som print på en t-shirt!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...