Sider

mandag den 27. maj 2013

Mine fødselsdagsønsker i år


Jeg har fødselsdag den 17. juni, så der er jo efterhånden ikke så lang tid til. Og i den forbindelse skal man jo altid finde på nogle fødselsdagsønsker, og det har faktisk været noget sværere for mig i år, end det plejer. Jeg plejer altid at kunne finde på en helt masse, men af én eller anden grund, har jeg bare ikke så mange ønsker i år. Måske har jeg bare for mange ting i forvejen, eller også er det bare fordi jeg bliver ældre - hvem ved? Men under alle omstændigheder kan jeg bare slet ikke forstå, at jeg bliver hele 22 år. Det lyder bare lidt for voksent ;)

Nå, men tilbage til ønskerne! Det helt store ønske er et par Rayban solbriller. Mine øjne er utrolig sarte, når det kommer til solen, så jeg lever nærmest i solbriller, så snart solen er fremme. Jeg plejer dog altid at købe dem rimelig billigt, men de sidder bare aldrig helt godt på mig, og så går de også bare nemt i stykker. Så ja, jeg har nu et stykke tid ønsket mig et par Wayfarers - synes dog den nye model er den, der klæder mig bedst, så det er den, jeg ønsker mig. Derudover ønsker jeg mig et par bøger, samt en nye topcoat, da jeg ikke har så meget tilbage, og ikke mindst en ny af de små flasker Moroccanoil, da jeg heller ikke har alt for meget af det tilbage. Så ja, det er mine fødselsdagsønsker i år indtil videre - måske når jeg at finde på et par ting mere i løbet af de næste uger :)

2 kommentarer:

  1. Super lækre ønsket. Et par Ray-Ban Wayfarer solbriller i sort er også på min ønskeseddel :D

    SvarSlet
    Svar
    1. De er altså også bare SÅ fine! :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...