Sider

torsdag den 23. maj 2013

Mine must-have sommerprodukter


1. Levevis Håndcreme. En god håndcreme er et must om sommeren, da man ofte ikke får smurt solcreme på hænderne, ellers bliver det i hvert fald tit vasket af igen. Denne fra Levevis virker fint for mig og koster ikke ret meget.

2. Garnier Ambre Solaire SPF 30. Solcreme, solcreme og atter solcreme! Det er så vigtigt at beskytte huden mod solens skadelige stråler, først og fremmest for på sigt at undgå hudkræft, men også fordi solen ælder huden, og så gør en solskoldning jo også bare hammerondt. Så husk nu for guds skyld solcremen - alternativet er ikke det værd. Jeg bruger altid faktor 30, så er jeg sikker på, jeg bliver ordentligt beskyttet. Og denne fra Garnier er rigtig god, da den er super let at smøre ud, ikke klistrer så meget, som mange andre, og så har den også en skøn duft.

3. Nivea In-Shower Bodylotion. Selvom man bruger solcreme kan huden jo stadig godt blive lidt irriteret og tør af solen, så derfor er det godt med en bodylotion. Og hvis du ligesom mig ikke gider, at skulle klistre dig ind i en almindelige bodylotion creme, så er denne fra Nivea super god, let og hurtig at bruge. Læs evt. min anmeldelse af den her.

4. Matas Fod- og hælkur. Tørhed og hår hud på fødderne hører især sommeren til, og det er jo altså bare ikke specielt attraktivt.  Fod- og hælkuren fra Matas er super god til at fugte fødderne og ikke mindst modvirke den hårde hud. Den er dog utrolig drøj og klistret, så jeg smører den altid på om aftenen, inden jeg skal sove, og tager derefter et par strømper på, så det får tid til at trænge ordentligt ind. Og husk ikke at file den hårde hud af - det bliver det kun værre af.

5. Matas Læbebalsam SPF 25. Husk også at beskytte læberne mod solen - jeg har prøvet at få skoldet min læber, og det er ikke behageligt. Denne fra Matas er ganske god og behagelige at bruge.

6. Matas Negleklipper. Ja, det giver måske sig selv, men en god negleklipper til fødderne er uundværlig, når sandalerne skal luftes. Husk at klippe neglene lige over, så mindsker du risikoen for at få nedgroede negle.

7. Neglelakker. Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg synes ikke, der er noget så ucharmerende som tånegle uden neglelak om sommeren, når fødderne skal vises frem. Lidt neglelak i en frisk sommerfarve gør en kæmpe forskel og kan næsten(!) få et par fødder til at se helt pæne ud. Farverne på billeder er Rimmels "Apricot Punch" og Essies "Lapis of Luxury" og "Splash of Grenadine".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...