Sider

torsdag den 16. maj 2013

Mine yndlingsparfumer


De ovenstående 3 parfumer er mine yndlingsparfumer. Min ultimative favorit er også den nyeste, nemlig Juicy Coutures "Viva La Juicy", som jeg fik i fødselsdagsgave for snart et år siden. Den er helt fantastisk, ret sød men stadig frisk, så den ikke bliver kvalmende. Før den var min favorit i utrolig mange år Sarah Jessica Parkers "Lovely", som er lidt mere rolig og klassisk i duften. Den sidste af mine favoritter er Lanvins "Jeanne Lanvin", som jeg fik som gave til et abonnement på Woman for nogle år tilbage. Den er også super god -sød men frisk-, men det er den af de tre, jeg bruger mindst, da den godt kan være lidt for tung til hverdagsbrug, da den er ret sød. Jeg er virkelig dårlig til at beskrive dufte, men fælles for alle tre er ordene "blomster", "sød" og "frisk", som meget godt beskriver dem alle.

Sidst men ikke mindst har vi et par jokere, som begge er ret gamle og ikke ligefrem mine favoritdufte længere, men som jeg dog alligevel en sjælden gang godt kan finde på at bruge, hvis jeg har brug for lidt forandring. Det er Dolce & Gabbanas "Light Blue" og DKNYs "Be Delicious", som jo begge er klassiskere. Den første har en meget karakteristisk krydret duft, som jeg føler er umulig at beskrive, mens den sidste jo hovedsageligt dufter af æble. De er begge ganske gode, jeg tror bare jeg er blevet lidt træt af dem, og så har jeg altid syntes, at "Be Delicious" dufter lidt sjovt på mig, mens "Light Blue" er lidt for speciel. Men sådan er det jo nogle gange ;)


Derudover har jeg også stadig nogle af mine allerførste parfumer tilbage, som er kendisdufte fra fx Britney Spears, Naomi Campbell og Cindy Crawford. Dem bruger jeg dog aldrig længere, og de er bare gemt væk i en kasse.

Hvilke parfumer er dine favoritter? Det er jo altid spændende med nye forslag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...