Sider

søndag den 26. maj 2013

Mit bedste køb i laaaang tid

Ur fra Michael Kors - modelnavn: MK5166

I august købte jeg dette smukke ur som gave til mig efter, jeg havde knoklet på mit arbejde i løbet af sommerferien. Og nøj, hvor har jeg bare slet ikke fortrudt! Selvom det var ret dyrt, så har det været alle pengene værd, og der har ikke været mange dage, jeg ikke har haft det på. Det pepper bare ethvert outfit op, og jeg kan stadigvæk tage mig selv i at stirre på det en gang imellem - så smukt synes jeg, det er :) Helt klart ét af mine bedste investeringer nogensinde!

Lige lidt hverdagssnak: Jeg er tilbage i min lejlighed igen nu efter en weekend med arbejde. Det var hårdt som altid, men heldigvis var det nogle ret korte dage. Den næste uges tid skal så bare stå på intens eksamensopgaveskrivning. Kan vi ikke bare spole tiden frem til, det er overstået? ;)

2 kommentarer:

 1. Lækkert ur, det er bare så dejligt med en belønning af god kvalitet, som holder i mange år (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig! En super god investering :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...