Sider

fredag den 3. maj 2013

Outfit: Skeletons in my closet

Sweatshirt: Gina Tricot - Jeggings: Vero Moda - Sko: Racemarine
Halskæde: Pieces - Ur: Dolce&Gabbana - Solbriller: H&M

Lidt outfitbilleder fra i går inden, jeg drog hjem til mine forældre på en forlænget weekend. Beklager at de er lidt ude af fokus, men jeg kunne ikke nå at tage dem om. Jeg elsker min nye sweatshirt fra min tur til København - den er så dejlig behagelig at have på, og jeg er vild med farven. Motivet er måske en smule markabert, men det går nok - sammen med lidt fine smykker bliver det hele lidt mere feminint og pyntet.

I dag har jeg "løbet" 8 km på mine forældres crosstrainer og ellers bare arbejdet lidt på mit eksamensprojekt og andre småting. Og så har jeg selvfølgelig bare nydt en fredag aften sammen med mine skønne familie. Ganske hyggeligt!
..Og forresten tusind tak til alle jer, der allerede har meldt sig til min giveaway! Det betyder rigtig meget for mig, og jeg nyder at læse alle jeres kommentarer :)

1 kommentar:

  1. Hvor er det bare en fed sweatshirt! Motivet og farver er virkelig cool! Jeg må vist lige på jagt i Gina Tricot efter sådan én ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...