Sider

mandag den 13. maj 2013

Say hello to my little friend


Jeg har lavet ulykker i dag - store og dyre ulykker! Jeg har nemlig købt et nyt objektiv til mit kamera, som jeg længe har kigget sukkende efter. Det objektiv, jeg hidtil har brugt, har bare været det, der fulgte med mit kamera (Nikon D3000), og det er nu ganske okay bare til hverdagsbrug, det er bare ikke særlig godt til situationer, hvor der ikke er super god belysning, og da jeg bor i en ret mørk lejlighed, er det tit svært at tage gode billeder med det. Og så kan det heller ikke tage de der super gode portrætter med sløret baggrund. Begge disse ting kan det nye dog, så jeg glæder mig super meget til at lege med det, så I kan godt forvente billeder af bedre kvalitet i fremtiden her på bloggen :)

Den helt store grund til, at jeg købte det nu er dog, at jeg i forbindelse med mit eksamensprojekt skal tage en del billeder inde på et museum, hvor man jo ikke må bruge blitz, så med dette objektiv kan jeg tage nogle meget bedre billeder til opgaven, som jo helst skal være så god som muligt.

En lille demonstration af objektiverne med helt samme indstillinger:


Lidt af en forskel, ikke? ;)

3 kommentarer:

 1. Godt nok noget af en forskel der er på de to objektiver! :-)
  Ville ønske jeg havde penge til sådan et kamera, for det fungerer tusinde gange bedre end at tage dårlige billeder med en iPhone...

  /Simone, http://simonewarncke.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, men det er nu også rigtig mange penge! ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...