Sider

fredag den 10. maj 2013

Tilbageblik: Sommeren 2012 i Sydfrankrig

Den første uge boede vi (min familie og jeg) i den ret lille havne- og turistby Frejus, hvor der var den skønneste stemning, som var man på charterrejse sydpå med markeder, masser af restauranter og et hav af glade mennesker.

Stedet for filmfestivalen i Cannes, hvor masser af kendte mennesker har betrådt de samme trapper. Deriblandt Meryl Streep, som har sat sit håndaftryk i én af de mange fliser omkring. Sjovt at se håndaftryk fra så mange kendte!

St. Tropez og alle dens sejlende turister. Der var åbenbart en del virkelig kendte mennesker (fx Rihanna) i byen på det tidspunkt, men jeg så selvfølgelig ingen af dem. Just my luck!

Den sidste uge boede vi i udkanten af Nice med udsigt over hele byen og lufthavnen, hvor vi hele tiden kunne følge med i fly der lettede og landede. Det var så smukt, og man kunne bare sidder og nyde udsigten i timevis!

Monaco og Monte Carlo-kasinoet. Der var dog desværre så varmt den dag, at vi hurtigt gik døde. Men ellers en super interessant by eller ja, land faktisk :)

Marineland med søløver, isbjørne, pingviner og ikke mindst delfiner og spækhuggere. Jeg er lidt modstander af steder som dette, men jeg havde aldrig set spækhuggere eller delfiner før, så jeg kunne selvfølgelig ikke modstå fristelsen. Men de lavede bare de fineste shows og virkede nu umiddelbart også til at have det godt på trods af fangenskabet.

Alt i alt en helt fantastisk ferie, som jeg aldrig vil glemme. Helt klart én af de skønneste steder jeg har været på ferie, og selvom franskmændene var ganske elendige til engelsk, så synes jeg de var super flinke allesammen. Og alle de lækre butikker, altså! Jeg håber jeg kan vende tilbage en dag :)

Hvis du vil se, hvad jeg købte med hjem fra de lækre butikker, så tjek dette indlæg, som var én af mine allerførste!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...