Sider

mandag den 3. juni 2013

10 random facts om mig #2


1. Jeg blev født med hofteskred og lå derfor i en kæmpe skinne de første 3 måneder af mit liv, der gik fra skuldrene og ned omkring benene, så hoften blev holdt på plads. Lidt synd for mine forældre at deres første barn var stiv som et bræt at holde de første måneder!

2. Jeg kan seriøst ikke leve uden Nutella og spiser bare alt for meget af det.

3. Der slipper nogle gange et grisegrynt ud, når jeg griner rigtig meget. Virkelig charmerende!

4. Jeg er sygeligt angst for opkast og flygter helst, hvis jeg bliver konfronteret med det. Og når jeg en sjælden gang selv gør det, bliver jeg så panisk, at jeg ringer til mine forældre - selv hvis det er om natten (ja, det er desværre sket!).

5. Jeg kommer altid ud af døren i sidste sekund, når jeg skal nå noget.

6. Jeg bryder mig virkelig ikke om at snakke i telefon, og vil så meget hellere opsøge folk, jeg ikke kender i virkeligheden end at skulle ringe til dem.

7. Jeg kan godt være åben og udadvendt, hvis jeg skal, men min grundlæggende personlighed er mere stille, afventende og observerende.

8. Jeg har ingen piercinger (udover almindelige huller i ørerne) eller tatoveringer. Jeg kan dog ikke udelukke, at jeg på et tidspunkt godt kunne få en lille tatovering, men piercinger er slet ikke mig.

9. Jeg bliver dårlig af blod og nåle.

10. Jeg har de sidste mange år læst omkring 40 bøger om året. Indtil videre har jeg dog kun læst 5 bøger i år, så det lykkes nok ikke at gentage succesen én gang til - jeg har simpelthen haft for travlt!

Flere facts? Læs den første del lige her! :)

4 kommentarer:

 1. Åh ja - Nutella! Det kan jeg knap nok styre at have stående i huset. Det forsvinder alt, alt, alt for hurtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her! Jeg skal virkelig passe på med ikke at gå helt amok ;)

   Slet
 2. Åh, jeg bliver også skrækkelig dårlig, så snart jeg ser blod. Puha!! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også bare det værste - så ulækkert!!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...