Sider

torsdag den 13. juni 2013

Dagens outfit og negle

Skjorte: H&M - Jeggings: Pieces - Ballerinaer: Deichmann
Solbriller: H&M - Ur: Michael Kors

Sikke da et blæsevejr, der har været i dag! Men jeg havde lige et par ting jeg skulle inde i byen, så derfor blev der tid til et lille outfit-indlæg. Super simpelt med en skjorte, behagelige jeggings og ballerinasko - skønt at have på, men stadig rigtig fint. I morgen tager jeg hjem på en lille forlænget weekend hos mine forældre, da jeg har fødselsdag på mandag, så det skal fejres med hele familien. Det bliver dejligt! Og ellers skal jeg bare forberede eksamen, så det er ikke så spændende. Jeg havde desuden denne super fine neglelak på i dag, det er én af mine favoritter! Dog er den skaldet lidt af på pegefingeren, da jeg har haft den på nogle dage nu. Vi snakkes ved! :)

Negle: OPI "Stranger Tides"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...