Sider

fredag den 28. juni 2013

Dagens outfit: Til dimission

Top: H&M - Bukser: Vero Moda - Sko: Deichmann
Halskæde: H&M - Ur: Michael Kors - Læbestift: Rimmel Kate Moss "107"

Fjernbetjeningen til mit kamera ville bare ikke virke ordentligt i dag, så jeg måtte kæmpe med selvudløseren og endte kun ud med ét brugbart fuldfigursbillede, der dog stadig er lidt ude af fokus. Så jeg måtte lege lidt i Photoshop for at undgå at plastre et kæmpe billede op af mig selv, men jeg synes nu det blev meget fint - og lettere inspireret af Angelica Blick.

Nå, men nok om det. Jeg var jo til dimission i dag, og det var meget hyggeligt og ikke mindst virkelig tilfredsstillende at få mit eksamensbevis udleveret. Derudover var der bare de typiske dimissionstaler, lidt mad og drikke, samt fotografering. Resten af dagen har jeg bare brugt på rengøring, tøjvask og afslapning. Skønt nok! Og nu vil jeg så bare nyde min fredag aften inden resten af weekenden går løs med studentergilder. God weekend allesammen :)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...