Sider

søndag den 9. juni 2013

Et nyt lille køb


Jeg så denne t-shirt på fierceogfattig.dk for en måneds tid siden, og synes den var så sjov, da jeg jo er den største madelsker. Desværre så min økonomi pludselig lidt sort ud på det tidspunkt, så jeg ville ikke købe noget, der ikke var absolut nødvendigt. Men nu er det jo blevet en ny måned, og så var der jo lige råd til at smide 100 kr efter den ;) Den er i hvert fald super fin, og man kan jo altid bruge hvide t-shirts! Den er fra eBay og kan findes lige her.

Jeg er hjemme i min lejlighed igen efter en weekend med arbejde. Jeg er så træt og trænger bare til lidt afslapning, men det bliver desværre ikke tilfældet de næste dage. Fra i morgen kl. 12 og 24 timer frem skal nemlig bruges på en optagelsesprøve til en overbyggende uddannelse til den, jeg afslutter nu her om nogle uger. Så det bliver nu spændende nok, selvom jeg bare ikke orker skolerelateret arbejde lige nu. Men det er ikke rigtig til at komme uden om ;)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...