Sider

onsdag den 19. juni 2013

Færdiguddannet grafisk designer og sommerferie!!


Hvor er jeg bare lykkelig i dag. Jeg har sommerferie og kan samtidig kalde mig færdiguddannet grafisk designteknolog med et totalt uventet 12-tal i bagagen! Det er simpelthen den bedste følelse, efter jeg har slidt og slæbt med projektet i over en måned og været så nervøs det sidste døgns tid. Jeg faldt ikke i søvn før ved firetiden i nat og vågnede bare et par timer senere og havde så ondt i maven og brækfornemmelser. Plejer ellers aldrig at døje med så meget nervøsitet! Derfor var det også bare den største lettelse, da det var overstået og så ikke mindst pga. karakteren. Jeg var seriøst så chokeret og havde bare slet ikke set det komme. Så ja, jeg er bare så lykkelig! Her til aften havde jeg så besøg af min familie som gav aftensmad, og så fik jeg denne fine Kähler-vase og roserne i gave af dem. Det var så sødt og de er bare så utrolig fine. Sådan en dejlig dag altså :)

2 kommentarer:

  1. Tillykke :') Hvor må det være en stor og helt fantastisk følelse. Og så at afslutte med et 12tal endda!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak skal du have! Og ja, det er simpelthen ubeskriveligt :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...