Sider

tirsdag den 18. juni 2013

Gårsdagens outfit: Birthday girl

Top: H&M - Nederdel: H&M - Ballerinasko: Deichmann
Ur: Michael Kors - Solbriller: Rayban

Som lovet et par billeder af mit outfit i går, hvor jeg havde fødselsdag. Jeg havde en fantastisk dag, som dog i dag er blegnet lidt, da min afsluttende eksamen er kommet uhyggelig tæt på - det er nemlig i morgen eftermiddag. Jeg er så nervøs! Men tilbage til outfittet så bestod det i dagens anledning af min fine blondetop fra H&M sammen med en klassisk sort nederdel, også fra H&M, som koster bare 50 kr. Super behageligt at have på og samtidig tilpas fint til en ret afslappet lille fødselsdagsfest. Desværre blæste det pænt meget, så det var svært at tage nogle gode billeder, selvom jeg havde en fotograf i form af min søster til rådighed. Men oh well, der er ikke så meget at gøre ved vejret. Jeg elsker forresten mine nye Rayban solbriller så højt, så tak til min søde forældre for fødselsdagsgaven :)

Vi snakkes ved i morgen efter den frygtede eksamen er overstået - send lige nogle positive tanker i min retning i morgen mellem klokken 14 og 15, please? Jeg får i den grad brug for det! ;)

P.S. Billederne har da vist for alvor mindet mig om, at min krop trænger til noget sol. Så bleg!
P.P.S Jeg har den fedeste nyhed at dele med jer, men det må vente til i weekenden, da der lige er nogle ting, der skal falde på plads først. Men jeg er så lykkelig!

2 kommentarer:

  1. WHAAAT DU ER FOR HOT! Hvor ser du virkelig smuk ud! Dit hår er da også blevet en del længere? Du ser fantastisk ud!

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh tusind tak, hvor er du bare sød! Kan kun sige i lige måde ;) Og ja, mit hår har heldigvis endelig besluttet sig for at gro en del, tør dog ikke at tro på, det varer ved!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...