Sider

lørdag den 1. juni 2013

Gårsdagens outfit: Simply summerlike

T-shirt: H&M - Jeans: Zara - Sandaler: Shixo - Tørklæde: H&M - Bælte: Ukendt (fra Frankrig)
Solbriller: H&M - Ur: Michael Kors - Læbestift: Revlon Lip Butter "Tutti Frutti"

Mens jeg sidder begravet i mit afsluttende eksamensprojekt, får I lige nogle billeder fra i går, hvor jeg bl.a. skulle en lille tur ned til det trykkeri, jeg var i praktik hos og ellers bare ud at handle lidt ind til weekenden. Vejret var super dejligt i solen, men den forsvandt desværre lidt en gang imellem, og så blæste det også en del, så derfor turde jeg ikke klæde mig alt for sommerligt på, da min hals stadig er lidt sart efter min forkølelse fra de sidste par uger. Heldigvis for min hals kan dette tørklæde sagtens bruges om sommeren, så det skal nok blive brugt flittigt. Nå, jeg må hellere tilbage til projektet - deadline nærmer sig desværre alt for hurtigt :(

2 kommentarer:

 1. I seriously have been looking for that scarf! I saw Daniella Monet wearing it and was wondering where she got it. It looks great paired with a simple white tee :)

  Stef

  SvarSlet
  Svar
  1. Really? That's funny! But I actually bought this last year so I don't know if it's still available though :(

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...