Sider

mandag den 17. juni 2013

Jeg har fødselsdag i dag!!


I dag er det min 22 års fødselsdag! Jeg kan slet ikke forstå, hvor tiden forsvinder hen og føler mig bare slet ikke så "gammel" endnu. Men under alle omstændigheder, så er det nu skønt at have fødselsdag, selvom jeg er lidt nedtrykt over min eksamen på onsdag - ville gerne have haft den overstået inden. Jeg har fået dog de fineste gaver allerede, og i aften får jeg besøg af hele min familie, det bliver så hyggeligt! Jeg skal nok vise gaver og fødselsdagsoutfit frem i løbet af de næste dage. Vi snakkes ved! :)

2 kommentarer:

  1. Åh, stort tillykke med dagen! <3 Jeg håber, den har været helt fantastisk.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak skal du have! Og det kan jeg love for den var :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...