Sider

fredag den 21. juni 2013

Lidt nye (og budgetvenlige) indkøb fra i går


Som jeg nævnte i går, så var jeg på en lille shoppetur, hvor jeg fik købt et par ting. Først og fremmest fandt jeg nederdelen fra dette indlæg (oven i købet kun til 100 kr) i H&M, og den var super fin, så den kunne jeg ikke undvære. Derudover fandt jeg også et par smykker: stjerneringen på udsalg til 30 kr og halskæden til 70 kr også fra H&M. Derudover købte jeg et par makeupting: Maybellines "The Falsies" mascara, som er én af mine yndlings, var sat ned til halv pris (55 kr), samt deres gel eyeliner, som jeg længe har villet prøve, som dog var til normal pris (90 kr). Men nogle super fine ting til ikke ret mange penge, som jeg er sikker på skal blive brugt flittigt i fremtiden :)

Jeg er igen hjemme ved mine forældre, da jeg skal på arbejde her i weekenden. Og jeg kommer desværre først tilbage til min lejlighed igen på onsdag, for på tirsdag bliver min søster nemlig student, hvilket jeg jo selvfølgelig skal være hjemme til. Derudover skal jeg til tandlægen (også i mine forældres by - har ikke villet skifte) onsdag til middag, så det bliver først derefter, jeg kan komme hjem. Det er nu lang tid at være væk! Og for det ikke skal være løgn, så når jeg kun lige at være hjemme ved mig selv nogle få dage inden, jeg skal hjem til min forældre igen, for jeg skal nemlig til studentergilder både lørdag og søndag i næste weekend, først min kusines og derefter min søsters. Så der bliver nok at se til og en hel masse rejsen frem og tilbage desværre!

9 kommentarer:

 1. Årh nogle lækre ting - og det er bare så skønt at købe ting på udsalg, man får så meget mere for pengene :D Jeg er helt vild med nederdelen og halskæden også - Hvor er kæden fra?
  Har længe overvejet at prøve den mascara, ku' være jeg skulle få taget mig sammen :D

  Rigtig god weekend! :)
  - Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig! Og det fik jeg vist ikke skrevet ordentligt, men den er fra H&M ;)
   Jeg er i hvert fald helt vild med mascaraen..

   Tak og i lige måde :D

   Slet
  2. Tak for svar :D Jeg må ud og kigge efter begge dele :D

   Knus til dig!

   Slet
 2. Den mascara bruger jeg også. Den er så nem at bruge og giver sådan et stort resultat!
  Nederdelen er også virkelig fin. Perfekt til bare tæer og lyse sommerdage.

  SvarSlet
 3. Super lækre ting du har fået købt dig!!

  Kig forbi! Jeg har nemlig lige startet bloggens anden giveaway. :)
  miaekholm.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også ;)

   Og det vil jeg gøre!

   Slet
 4. Det ser ud til at være nogle fint ting, du har købt. Specielt er jeg vild med nederdelen. Og sikke en travl weekend, du får :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt vild med den :) Og ja, der bliver nok at se til!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...