Sider

tirsdag den 11. juni 2013

Makeuplook: The Great Gatsby


Før i tiden hvis jeg ikke lige havde noget specielt at lave, så gav jeg mig tit til at lege lidt med makeup. Det kom jeg i dag til at tænke på, og det er simpelthen alt for lang tid siden, jeg bare har lagt makeup for sjov skyld, og det skulle der laves om på! Og da det jo ikke er særlig længe siden, jeg så "The Great Gatsby" og forelskede mig totalt i kostumerne og makeuppen i filmen, så blev det altså til et makeuplook, der er kraftigt inspireret af filmen og 1920'erne.

Jeg er super tilfreds med resultatet, selvom det er meget anderledes end min normale festmakeup, hvor jeg helst fokuserer på øjnene med lidt mere nedtonede læber. Dette er jo omvendt med knald på læberne og rimelig nedtonede øjne med neutrale og matte farver. Og så besluttede jeg mig for at gå all-in på hår og accessories også, så jeg blev bare nødt til at tage lidt billeder ;) Men det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg giver mig i kast med kraftigt farvede læber!
Jeg har brugt følgende produkter:

Øjne:
Wet'n'Wild Color Icon øjenskyggepalette i farven "Vanity"
Loreal Super Liner Duo eyeliner
Maybelline Illegal Lenght Mascara
Gosh Eyebrow Pencil i "01 Brown"
Elf Natural Lash Kit (med Duo Adhesive lim)
Ansigt:
Gosh BB Cream i "01 Sand"
MAC Pro Longwear "NW15"
MAC Cremeblush i "Ladyblush"
Læber:
Rimmel Kate Moss læbestift i "107"

(En lille sjov fact: "hårbåndet" er faktisk båndet fra en gaveæske fra Frellsen chokolade - sådan kan det også bruges!)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...