Sider

søndag den 16. juni 2013

Min søndag i billeder


I dag har været rimelig begivenhedsløs, da vejret simpelthen har været så forfærdeligt, og jeg har derfor stort set ikke været udenfor døren. Det har blæst, regnet, haglet og tordnet - skønt! Nå, men ellers har min mor og jeg bagt nogle af kagerne, vi skal have i morgen aften, når vi får besøg af resten af familien til min fødselsdag. Vi har bl.a. lavet lækre hindbærsnitter, som altid er bedst, når de lige har stået lidt - derfor kunne de ligeså godt blive lavet i dag. Derudover har jeg bare hygget med lille Minnie og ellers fået forberedt lidt til min eksamen på onsdag. Så det har som ikke været jordens mest spændende dag, men ganske dejlig alligevel. Nu nærmer det sig så midnatstid og den officielle start på min 22 års fødselsdag. Jeg glæder mig! :)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...