Sider

torsdag den 20. juni 2013

Mine fødselsdagsgaver i år


Her har I et billede af mine fødselsdagsgaver i år - jeg fik dog hovedageligt penge, så der er ikke en helt masse at vise frem. Derudover fik jeg en ekstra af Dan Browns "Inferno", så den skal lige byttes til noget andet. Men jeg er super glad for gaverne - jeg har sådan en sød og gavmild familie. Og det er nu skønt med nogle ekstra penge, så jeg endelig kan shoppe lidt ting til mig selv igen, da det har været lidt sparsomt økonomisk de sidste par måneder. Jeg var også på en lille shoppetur i dag, hvor jeg selvfølgelig ikke kom tomhændet hjem. I kan se hvad jeg købte i morgen :)

I dag har jeg udover shoppingturen været et smut henne på min skole for at aflevere en masse bøger, jeg havde lånt ifm. eksamenprojektet, så det er dejligt af få det afsluttet også. Derudover har jeg til aften haft besøg af en veninde, hvor vi har hygget med lækker mad (vegetarisk lasagne), jordbær, slik og film. Det var super hyggeligt og tiltrængt eftersom jeg har været en smule buret inde socialt under eksamensperioden ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...