Sider

lørdag den 22. juni 2013

Mit nye studiejob hos...


Jeps, jeg har været så ekstremt heldig at få mig et studiejob i én af mine absolutte yndlingsbutikker, nemlig Matas! Jeg er simpelthen så lykkelig - ikke mindst fordi jeg så slipper for det forfærdeligt hårde arbejde som stuepige og så er det i min egen by, så jeg skal ikke rejse frem og tilbage hele tiden for at arbejde. Det er simpelthen bare så skønt, og jeg har bare svævet på en lyserød sky lige siden, jeg fik den glædelige besked. Det eneste minus er, at jeg først starter til august, så jeg er ikke helt færdig med hotellet endnu. Men det bliver bare så godt!

Jeg var, som i nok kan gætte udfra det ovenstående billede, en tur på stranden med min familie her til aften, hvor vi fik luftet Minnie. Det var super hyggeligt, ikke mindst fordi jeg fik den lækreste is:


Mhmmm... Bliver helt lækkersulten igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...