Sider

mandag den 10. juni 2013

Snart 2 år siden, jeg blev student!


Nu er det jo snart studentertid for en hel masse unge mennesker deriblandt min dejlige lillesøster. Og i den forbindelse kan vi, der allerede har været igennem det nok ikke undgå at tænke tilbage på vores egen tid. Jeg blev selv HF-student i 2011, og det var så dejlig en tid, specielt fordi man som HF'er skal op i mange flere eksamener end de andre gymnasielle uddannelser (tror jeg havde 15 eksamener på 2 år!), så var det bare sådan en lettelse, da det endelig var overstået.

Jeg ser dog lidt brugt ud på billedet, men det er fordi min sidste eksamen var en 3-timers historieeksamen, så det havde været hårdt at læse hele pensum op på nogle få dage, og ikke mindst at sidde og forberede sig i de 3 timer. Men jeg kunne skrive 10 i huen, og det var jeg bare så lykkelig for, da historie bare var et absolut hadefag for mig!

Så rigtig god studentertid til alle kommende studenter i år. Husk at nyde det fuldt ud, og drik nu ikke hjernen alt for langt væk - det er dejligt nok at kunne huske det hele bagefter ;)

P.S. Lige et lille tip; jeg syntes selv det var ret sjovt at matche min neglelak med farven på huen, som I kan ane på billedet - det giver et super fint pift til det (højst sandsynligt) ellers hvide tøj!

4 kommentarer:

 1. Jeg skal op i mundtlig dansk i morgen, og jeg ved bare, at det kommer til at gå dårligt... Jeg glæder mig virkelig til at få huen på. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber det gik godt! Mundtlig dansk var bare min værste eksamen nogensinde - var så uheldig at trække folkeviser :(

   Men kan godt forstå du glæder dig :)

   Slet
 2. Åh, den søde studentertid. Det er snart tre år siden, og jeg savner det stadig. Især når jeg ser alle de glade folk med fine huer på.

  Og hvor var du dog bare fin på din studenterdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en skøn tid! Og tusind tak skal du have :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...