Sider

mandag den 24. juni 2013

Turen går til.....?


Jeg er meget priviligeret når det kommer til at skulle på ferie i sommerferien og har de sidste mange år været vant til at skulle på en stor ferie med min familie. I år har jeg dog allerede været i London ifm. min fars 50-års fødselsdag, og samtidig holdt vi stor fest for ham i den forbindelse. Derudover holder vi stort studentergilde for min søster her i weekenden, så den helt store ferie bliver det desværre ikke i år, men det er nu helt forståeligt. Dog skal jeg alligevel på en lille ferie (skønt med rejseglade forældre!), vi skal nemlig nogle dage til Lübeck og i den forbindelse også på en shoppingtur til Hamburg. Det bliver så godt, og jeg glæder mig til at komme lidt væk fra det hele, inden jeg starter på mit nye arbejde i august. Jeg har seriøst de sødeste og mest gavmilde forældre :)

I dag har jeg trodset regnvejret, samt min enorme hovedpine og været et lille smut inde i byen, hvor jeg fik købt et par småting, som dog ikke er værd at vise frem. I morgen bliver min lillesøster så endelig student, og det skal fejres med frokost på lækker café. Det bliver så dejligt, og jeg glæder mig bare så meget til at se hende med huen på!

Hvad skal du i sommerferien?

2 kommentarer:

  1. Hvor dejligt med familietur til Lübeck og studentergilde. Stort tillykke med din søster i morgen :') Der er nu intet som at se smilet på et lykkeligt hueklædt menneske.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det bliver skønt! Og tak - det er nemlig helt fantastisk :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...