Sider

lørdag den 1. juni 2013

Vinderen af min giveaway er fundet!


Så blev det tid til at finde vinderen af min giveaway! Men først vil jeg lige sige TUSIND tak til alle jer, der deltog - det overgik helt klart mine forventninger. Jeg håber, I fortsat vil følge bloggen i fremtiden, det har i hvert fald betydet rigtig meget for mig, at der er så mange flere, der har læst med. Det gør bare lige det hele lidt sjovere ;)

Nå, men tilbage til vinderen! Jeg valgte at trække vinderen på den gammeldags måde, nemlig ved at skrive alle navnene ned på små sedler, krølle dem sammen og til sidst smide dem i en hat og blande dem godt sammen. Og resultatet blev:


Det er virkelig så pudsigt, at det lige blev Nina! Hun er nemlig min gode veninde gennem mange år, som jeg dog desværre ikke ser så tit, da vi bor rimelig langt fra hinanden. Nå, men det pudsige er, at jeg for bare et par dage siden vandt en giveaway på hendes side, og nu vinder hun så denne her. Mon det er universet, der fortæller os ét eller andet? Men under alle omstændigheder så mange gange tillykke med præmien - jeg sender den hurtigst muligt! :)

Igen, tak til alle, der deltog. Vandt du ikke i denne omgang, lover jeg, at der kommer flere giveaways i fremtiden!

P.S. Lige for en god ordens skyld, så sværger jeg på alt, hvad der betyder noget for mig, at det altså ikke er aftalt spil. Jeg havde lukkede øjne, da jeg valgte en hel tilfældig seddel i bunken og tænkte selv "no way!!", da jeg foldede den ud. En virkelig pudsig og lettere creepy tilfældighed, men det er netop det: en tilfældighed ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...