Sider

lørdag den 8. juni 2013

Yndlingsserier: Igangværende

For efterhånden nogle måneder siden lavede jeg et par indlæg om mine yndlingsserier, som er afsluttede (her og her), og det var også planen, at jeg skulle lave et om dem, der stadig kører. Det glemte jeg dog alt om igen, men nu kommer det altså så endelig. Jeg følger faktisk ikke med i så mange serier, som jeg plejede at gøre - både pga. travlhed, men synes bare heller ikke, der er så mange nye, der rigtig fanger mig. Men disse kan jeg dog rigtig godt lide:

The Vampire Diaries (4 sæsoner-)
Det er nok ikke gået mange forbi, at The Vampire Diaries er én af mine absolutte yndlingsserier (navnet på bloggen indikerer det måske også!). Serien handler om Elena Gilbert, som for nyligt er blevet forældreløs, der forelsker sig i skolens nye og mystiske fyr, Stefan Salvatore, som dog gemmer på en mørk hemmelighed: han er nemlig en over 100 år gammel vampyr med et ligeså gammelt fjendskab med sin blogtørstige bror, der også er vampyr. Lige umiddelbart lyder den lidt Twilight-agtig, men det er den slet ikke, når man kommer ind i serien. Den er super spændende, og kærlighedshistorierne deri er så fantastiske! Og Ian Somerhalder er jo bare mums ;)

Pretty Little Liars (3 sæsoner-)
En typisk high school dramaserie krydret med krimi og mysterier. Den handler om de fire veninder Aria, Hannah, Spencer og Emily, hvis bedste veninde Allison forsvandt sporløst for et år siden. Samtidig med at hendes lig dog endelig bliver fundet, begynder pigerne at modtage nogle anonyme trusselbeskeder underskrevet "A", og så sker der en masse ting og sager. Serien er lidt min guilty-pleasure, da den nogle gange godt kan være lidt overdrevet og køre for meget i ring, men den er nu super spændende og underholdende, og så er alle hovedpersonerne bare så smukke!

Revenge (2 sæsoner-)
Jeg har før skrevet om Revenge, men det er altså bare én af mine yndlings. Den handler om kvinden Emily, der bliver budt velkommen ind i det rige Hamptons-samfund på Long Island i New York. Hvad folk dog ikke er klar over er, at hun har været der før, og at hendes mission er at få hævn over de mennesker, der ødelagde hendes liv og familie for mange år siden. Denne series målgruppe er lidt ældre end de fleste andre, jeg ser, men det er nu kun godt, da der godt kan gå lidt for meget high school i serierne, jeg ser. Men serien er i hvert fald super spændende og uforudsigelig!

Hart of Dixie (2 sæsoner-)
Denne serie er bare så super sød og hyggelig. Den handler om lægen Zoe Hart fra New York, der pludselig arver en lægeklinik i en lille typisk sydstatsby i Alabama, hvilket er noget af en omvæltning fra livet i storbyen, og hun falder da heller ikke umiddelbart til i byen. Men den er som sagt bare så hyggelig, og så er Rachel Bilson, der spiller hovedrollen, jo også bare så fantastisk ;)

The Carrie Diaries (1 sæson-)
Den eneste serie på listen, som er helt ny, og derfor kun har kørt en enkelt sæson (som desværre kun er på 13 episoder, men der kommer en sæson 2 heldigvis). Det er den berømte pre-quel historie til Sex & The City og handler om Carries liv som teenager i 80'erne, og hendes første møder med kærlighed, veninder og ikke mindst Manhattan. Den er så sød, og jeg synes virkelig AnnaSophia Robb gør det godt som Carrie. Og selvom den er til en lidt yngre målgruppe, så synes jeg stadig, den er et must for alle Sex & The City fans!

Hvad er dine yndlingsserier - både afsluttede og igangværende? :)

2 kommentarer:

  1. kunne være man skulle i gang med the carrie diaries :D!

    SvarSlet
    Svar
    1. God idé! Den er i hvert fald super sød :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...