Sider

fredag den 5. juli 2013

Burning puppy fever!


Jeg synes bare jeg ser de sødeste hundehvalpe overalt lige for tiden, og det giver mig bare den største længsel efter selv at få en lille hund, som er min helt egen og bor sammen med mig. Desværre er det ikke muligt på nuværende tidspunkt i mit liv, specielt fordi jeg bor i en lejlighed, hvor man ikke må have hund. Men derfor kan jeg jo godt drømme lidt, og det gør jeg helt bestemt når jeg ser på disse skønne billeder af Minnie som hvalp. Jeg smelter simpelthen bare inden i! :)

4 kommentarer:

 1. Om jeg kender det! Jeg har det akkurat lige sådan; bortset fra jeg altid drømmer om katte i stedet for hunde..

  Der er virkelig noget særligt ved den hengivenhed man får fra sådan et lille væsen! Åh!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så skønt! Katte er nu også SÅ søde, og selvom jeg nok altid vil være et hundemenneske, så kunne jeg bestemt også godt tænke mig en kat :)

   Slet
 2. awww søde søde minnie!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...