Sider

torsdag den 25. juli 2013

Dagens outfit: Leopard print dress

Kjole: Vero Moda - Sandaler: Shixo - Bælte: H&M - Ur: Michael Kors

Det må da siges at være århundredets bedste outfitbillede, hva'? Min søster gad ikke tage billeder, og så forsøgte jeg mig selv med nogle spejlbilleder, som dog kun ville være ordentligt i fokus, hvis jeg kiggede ind i linsen, og så blev jeg sur og droppede at tage flere billeder. Men her til aften syntes jeg så alligevel, at jeg skulle ligge perfektionismen væk, for et mindre godt billede er vel bedre end slet ingenting? Så ja, jeg havde min nye kjole på til fødselsdag, og den var super fin og behagelig at have på. Dejligt! Vi snakkes ved i morgen, hvor jeg endelig skal ud i min lejlighed igen :)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...