Sider

mandag den 22. juli 2013

Dagens sommernegle og lidt livsopdateringer

OPI "Cajun Shrimp", 2 lag

Jeg har i dag lagt en smuk sommerfarve på neglene - en farve fra OPI, som min mor for nyligt gav mig. Den er bare så fin og sommerlig, og så matcher den min bikini helt perfekt. Farven var en smule svær at fotografere, og jeg synes stadig ikke helt billedet viser den rigtigt - den er nemlig lidt mindre rød og lidt mere koral i virkeligheden. Men smuk!

Jeg har lige overstået min sidste arbejdsweekend som stuepige på hotellet, og selvom der er en lillebitte chance for, at jeg skal arbejde der et par dage mere i løbet af august, så føler jeg nu alligevel, at jeg har haft min sidste rigtige arbejdsdag der. Og selvom det selvfølgelig er lidt sørgeligt ikke at skulle se kollegerne mere, så er jeg nu bestemt ikke ked af det, for det er jo altså bare ikke noget særlig fedt arbejde. På lørdag starter jeg så på mit nye arbejde i Matas, hvilket jeg allerede har sagt masser af gange, at jeg glæder mig til, men det gør jeg altså virkelig. Selvfølgelig er det altid lidt nervepirrende i starten, men jeg ved bare, at det bliver så godt i længden!

Derudover har jeg vist helt glemt at fortælle jer, at jeg er blevet optaget på en overbygningsuddannelse til den, jeg lige har gennemført som grafisk designer. Det er indenfor konceptudvikling, og den vil beskæftige mig det næste halvandet år, hvorefter jeg vil kunne kalde mig bachelor. Det bliver spændende, om uddannelsen viser sig at være noget for mig (det tror jeg nu!), men jeg kunne virkelig bare ikke overskue at skulle ud at søge arbejde i disse tider, når der nu var en ideel mulighed for, at videreuddanne mig. Så det er en lettelse at have styr på, hvad der skal ske i den nærmeste fremtid :)

Jeg håber I nyder det fantastiske sommervejr - det gør jeg i hvert fald til fulde. I morgen skal jeg ud at spise frokost med en veninde, og ellers bare slappe af i solen resten af dagen regner jeg med. Sommerferie er bare det bedste!

2 kommentarer:

  1. Tillykke med optagelsen på uddannelsen - og sikke en superflot lak! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have! Og ja, jeg er også bare så glad for den :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...