Sider

fredag den 12. juli 2013

Den dejligste sommerdag


Hele dagen i dag er for mit vedkommende blev tilbragt ude på min dejlige altan - man kan jo nærmest ikke andet, når vejret er så skønt! Jeg har nydt solen og fået lidt farve på kroppen (på trods af min faktor 30!), mens jeg har nydt iskoldt vand og lækker frugt, samt beundret de fine blomster i min altankasse. Derudover har jeg fået læst over halvdelen af bog nr. 3 i "Vampire Academy" serien, som jeg begyndte på mandag aften (for anden gang - læste dem også for 2 år siden) og siden bare har slugt råt. Så gode er de simpelthen! Aftensmaden blev ikke til mere end en frysepizza, men jeg gad bare ikke lave noget ordentligt, og det er jo trods alt fredag ;) Jeg er forresten blevet møgforkølet, så det er jo bare super skønt - men det skal ikke have lov til at stoppe mig fra at nyde solen!

Nyder I også det fantastiske sommervejr?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...