Sider

mandag den 29. juli 2013

Drømmen om et hjemmebibliotek


Mine forældre har et vennepar, som har det lækreste siderum til deres dagligstue, der er indrettet som et lille hjemmebibliotek med en sofa, lænestol og vægge dækket af bogreoler. Da vi for nyligt besøgte dem gik det for alvor op for mig, hvilken inderlig drøm jeg selv har om engang at få et lille hjemmebibliotek. Et værelse fyldt op med bogreoler og en lækker sofa eller lænestol, hvor man bare kan læse i den skønneste fred og ro. Det kunne selvfølgelig sagtens kombineres med en lille kontorplads, hvis vi nu skal være lidt realistiske. Men ih, hvor ville det bare være fantastisk. Det må helt klart være et mål for min fremtid at gøre den drøm til virkelighed. Er jeg den eneste, der drømmer om sådan ét? :)

(Billede-credits: 1 2 3 4 5 6)

8 kommentarer:

 1. Det er du ikke - jeg drømmer selv om et helt rum, der bare er dedikeret til mine bøger! En stige, så man kan nå helt op under loftet, og en mother dejlig sofa - og masser af bøger! Det vil være fantastisk.

  SvarSlet
 2. Du er bestemt ikke den eneste. At have et helt rum kun fyldt med bøger og fantastiske historier, er intet mindre end en sand ønskedrøm. Jeg sukker stadig og biblioteket i Skønheden&Udyret - det var min barndomsdrøm, og det er det stadig den dag i dag.
  Jeg er dog også ellevild med billede 4 og 5 herpå. Så smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså også bare helt fantastisk det i Skønheden og Udyret! Nu får jeg helt lyst til at se filmen :)

   Slet
 3. Jeg skal helt klart ha et bibliotek. Vi har også et rum til det, så det bliver sikkert næste gør-det-selv-projekt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, hvor er du bare heldig! God fornøjelse med det :D

   Slet
 4. Det kunne jeg virkelig også godt tænke mig. Det ser så hyggeligt ud - og billede 1 og 5 giver mig bare endnu mere lyst til at få mit eget hjemmebibliotek :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De to er også mine yndlings af billederne! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...