Sider

tirsdag den 9. juli 2013

Et par travle og hyggelige dage


Så gik der igen lige et par dage uden indlæg på bloggen, men jeg har lige haft nogle andre ting at se til. Jeg arbejdede jo i sidste uge fra onsdag til søndag, og det var sindssygt hårdt som altid. I går kørte min mor, søster og jeg så hjem til min lejlighed, hvor vi har haft et par hyggedage. I går var vi en tur i IKEA, mens vi i dag har været på shoppingtur hele dagen. Nu er de så taget hjem igen, men det har været super hyggeligt. Nu her til aften er jeg dog bukket under for det, jeg så tit gør efter dage med skiftevis varmt vejr udenfor og aircondition i butikkerne, nemlig ondt i halsen og hvad der føles som en omgang forkølelse. Det er jo bare perfekt! Jeg har bare den sarteste hals overfor skiftende temperaturer :(

Billederne er fra i dag, hvor jeg blev meget glad over at se forberedelserne til den nye Starbucks, der åbner i Aalborg her snart - det bliver så spændende! Derudover faldt jeg pladask for denne smukke blazer fra Malene Birger, som var sat ned med hele 50%. Den dårlige nyhed? Halv pris var stadig 1250 kr, som er lige i overkanten, når man er en fattig studerende som mig. Men det er nu også fint nok, da jeg egentlig ikke har lyst til at støtte Malene Birger alligevel, da hun bruger masser af pels fra bl.a. ræve i sin kollektioner, og det har jeg bare ingen respekt for. Men den var nu altså så fin!

2 kommentarer:

 1. Ja, det skal nok blive godt med Starbucks - lækker kaffe kan man ikke få for meget af! :)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det bliver så fedt! Desværre har jeg aldrig fået lært at drikke kaffe, men Starbucks har jo heldigvis så mange andre lækre ting også :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...