Sider

fredag den 19. juli 2013

Mit første par Nike Free!

Model: Nike Free Trainer Fit 3. Jeg købte dem i et nummer større, end jeg normalt bruger!

Som I måske kunne se udfra indlægget i går, så har jeg udover shopping i Tyskland og Sønderjylland også været en tur i Stadium, og det blev en dyr, men nødvendig fornøjelse. Jeg starter jo på mit nye studiejob i Matas her meget snart, og i den forbindelse er det vigtigt at have et par rigtige gode sko, da jeg kommer til at stå op mange timer i træk. Derfor faldt jeg fuldstændigt for disse fra Nike og fik så endelig købt dem i går. De er så fine og ikke mindst super dejlige at have på. Så nu glæder jeg mig bare endnu mere til at starte i Matas. Det bliver så godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...