Sider

tirsdag den 23. juli 2013

Ferieshopping: Vero Moda og apoteket


Her er så de sidste par ting, jeg købte i sidste uge, da jeg var på ferie. Både kjolen og cardiganen er fra Vero Moda (kjolen er så egentlig fra Only, men købt i Vero Moda), og kjolen var sat ned til bare 10 euro, så den måtte jeg selvfølgelig have med hjem. Cardiganen er en helt perfekt lidt lang og løs model, som jeg efterhånden har ledt efter i lang tid. Derudover købte jeg også en ekstra af La Roche-Posays "Effaclar Duo" creme, som er en must-have for mig, da den er med til at holde urenheder væk fra min hud. Og så fandt jeg den til bare 12 euro på et apotek i Lübeck, og den koster altså godt 150 kr herhjemme. Det er da ret vildt! Tingene er generelt bare sindssygt billige på de tyske apoteker, og det kan helt sikkert spare sig at hamstre noget med hjem - har lidt fortrudt jeg ikke købte én mere, når den nu var så billig. Men pyt :)

4 kommentarer:

 1. Hvor er den kjole altså bare yndig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - jeg er også så glad for den :)

   Slet
 2. Ja hvor er kjolen fin!

  Kig gerne forbi, hvis du har lyst :)
  miaekholm.blogspot.dk

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...