Sider

lørdag den 27. juli 2013

Første arbejdsdag i Matas

"Hate you - go away!" -Minnie

Lige et par skønne billeder af Minnie taget tidligere på måneden. Dem kan man da aldrig få nok af? ;) I dag har jeg, som overskriften indikerer, været på arbejde for første gang på min nye arbejdsplads i Matas. Det er jo noget helt andet end mit forhenværende stuepigejob, og jeg elsker det allerede! Alt gik bare som det skulle - så det skal nok blive super godt.

De næste par dage har jeg ikke umiddelbart nogle planer for, så de skal nok bare bruges på noget rengøring/oprydning, afslapning og så har jeg også nogle spændende indlæg her til bloggen, som jeg skal have skrevet, hvilket jeg glæder mig til. Fortsat god weekend til jer alle - vi snakkes ved :)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...