Sider

torsdag den 18. juli 2013

Hjemme fra ferie igen (noget fattigere)


Så er jeg hjemme fra ferie igen! Jeg er lidt ked af, jeg ikke fik forberedt nogle indlæg til bloggen, mens jeg var væk, så der ikke ville have været så stille. Det var også min plan, men så blev jeg distraheret af det gode vejr og "Vampire Academy"-bøgerne - sådan går det jo altså nogle gange. Men jeg er i hvert fald tilbage igen nu, og jeg glæder mig til at vise billeder frem fra ferien, og de fine ting, jeg købte med hjem. Vi boede jo i Lübeck, hvor der var en masse lækre butikker, mens vi også var en tur i Hamburg, og her den sidste nat boede vi hos nogle venner i Sønderjylland, hvor jeg også var en tur i gågaden. Så nu har jeg vist fået stillet min shoppelyst for det næste stykke tid ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...