Sider

onsdag den 24. juli 2013

Lidt sommerbilleder fra Instagram


Jeg har bare nydt det dejlige sommervejr til fulde de sidste par dage, og her er lige nogle billeder fra min Instagram. I går var jeg som sagt ude at spise frokost med en veninde, hvorefter vi tog på en spontan tur ud for at plukke jordbær. Det var super hyggeligt, og vi fik plukket masser af lækre jordbær og ikke mindst nydt den flotte danske sommernatur. Det sidste billede er af min morgenmad her til morgen: yoghurt med friske hindbær fra mine forældres have, mandler og så lidt knuste kammerjunkere, da vi ikke havde mere müsli tilbage. Lækkert! I morgen skal jeg til dyrlægen med Minnie, som skal have sit årlige lægetjek + vaccinationer, og om aftenen skal vi til fødselsdag hos noget familie. Livet er nu skønt! :)

2 kommentarer:

  1. Orv hvor hyggeligt. Så fandt jeg lige din Instagram. Ser frem til at følge dig derinde :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Super hyggeligt! Og tak for det - jeg ser også frem til at følge dig :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...