Sider

lørdag den 6. juli 2013

Lækre ting fra Magasins skønhedsafdeling

1. OPI Mariah Carey neglelaksæt - 2. Marc Jacobs Daisy parfume - 3. og 4. MAC blush og læbestift (sommerkollektion) 
5. Yes To Carrots dagcreme - 6. Yves Saint Laurent læbestift - 7. Tweezerman pincet - 8. MAC blendingpensel 
9. MAC øjenskyggepensel - 10. MAC blushpensel

Hver gang jeg træder ind i Magasins skønhedsafdeling får jeg altid de største julelys i øjnene. Desværre er det bare lidt for sjældent, jeg oplever dette, da jeg ikke bor tæt på én. Men så er det jo så bare det mere heldigt for mig, at de også har en helt fantastisk webshop (Magasin.dk) med mange af de skønne mærker, man finder i butikkerne.

Havde min økonomi set lidt anderledes ud end den gør i dag på SU, så havde jeg klikket alle de ovenstående ting hjem med det samme! Jeg er helt vild med OPIs nye neglelakfinish "Liquid Sand", som er fyldt med glitter og tørrer ind til en mat finish, så det ligner (smukt) sand på neglene - perfekt til sommertiden. Derudover ville jeg totalt gerne have en ny sommerparfume, samt nye og festlige farver til læber og kinder. Nyt "værktøj" er også altid helt fantastisk: ville elske én af de ikoniske pincetter fra Tweezerman og ikke mindst nogle nye pensler fra MAC, som jo bare er de bedste. Specielt blendingpenslen ville være perfekt til at påføre concealer under øjnene (et must for mig og mine mørke rander!!). Og sidst men ikke mindst, så er det jo super vigtigt med en god fugtighedscreme her om sommeren, hvor solen nemt kan udtørre og irritere huden i ansigtet, og også her kan man finde et stort udvalg på Magasin.dk. Denne fra mærket "Yes to", vil jeg så gerne prøve, da den er 98% naturlig, og jeg har generelt bare hørt rigtig meget godt om den. Og så er den ovenikøbet på tilbud lige nu! Ih, hvor ville jeg altså ønske, jeg var rig - er sikker på jeg ville være SÅ god til det ;)

(Sponsoreret indlæg - men jeg står selvfølgelig 100% inde for det..)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...