Sider

søndag den 28. juli 2013

Nye neglelakker fra Ezzence.dk


Jeg har været så utrolig heldig at modtage disse skønne neglelakker fra http://ezzence.dk/, som er en skøn webshop, som I sikkert allerede før har hørt om, med et stort udvalg af lækre skønhedsprodukter fra mange forskellige mærker. Jeg er jo håbløst afhængig af neglelakker og kan aldrig få for mange af dem, så jeg er så glad for disse nye, som faktisk overhovedet ikke minder om nogle, jeg allerede har, hvilket er lidt af en præstation i sig selv ;)

OPI: "Get Your Number" (blå), "Can't Let Go" (lilla), "The Impossible" (pink), "Stay The Night" (sort)

Jeg har længe ønsket mig dette minisæt fra OPIs Mariah Carey kollektion, da det indeholder fire lakker med deres nye "Liquid Sand"-finish, som er glitterlakker, der tørrer ind til en mat og ru overflade, så det nærmest kommer til at ligne sand - deraf navnet selvfølgelig. Måske er det lidt individuelt, om man bryder sig om udseendet af dem, men jeg synes personligt, de er så fine og unikke. Jeg er specielt helt vild med den blå, den minder mig sådan om sommer og strand! Alle farverne dækker fint med 2 lag, og som et lille bonustip, så kan de sagtens bruges med en topcoat over også, så de kommer til at ligne almindelige, blanke glitterlakker, og det er jo kun en bonus, at de kan bruges på flere måder!

Ciaté: "Loop The Loop"

Denne smukke pastelgule farve er faktisk min allerførste neglelak fra Ciaté, som jo bare laver de fineste flasker med sjølfe på. Ciaté er jo nok mest kendt for deres kaviarneglelakker, som jeg dog ikke selv har prøvet endnu, men derudover laver de også bare en masse rigtig fine almindelige neglelakker. Jeg er så vild med denne gule farve, som er så fin her om sommeren og ikke mindst ekstra fin, hvis man er lidt brun også. Gule neglelakker er som regel lidt trælse i konsistensen af én eller anden grund, så jeg var spændt på, hvordan denne ville være, og den var faktisk ganske udmærket. Jeg endte med at bruge 3 lag, for at få den helt jævn i farven, og jeg er bare helt vild med resultatet!

Så mange fine farver altså! OPI-sættet kan findes her og Ciaté-farven lige her. Hvilken farve er din favorit?

(Sponsoreret indlæg - men jeg står selvfølgelig 100% inde for det)

4 kommentarer:

 1. ÅÅRH JEG VIL HAVE DEM ALLESAMMEN!!! så flotte og rigtigt godt indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Og de er altså også bare SÅ fine - er sindssygt glad for dem!

   Slet
 2. Kunne godt forestille mig at liquid sand versionerne er så fine i virkeligheden :) Og ja, den blå virker altså så flot :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så fine og helt specielle! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...