Sider

torsdag den 4. juli 2013

Nye tv-seriegodter og et lækkert tilbud


CDON.com kører lige nu et rigtig fedt tilbud med flere forskellige serier, hvor man kan få sæson 1 af en serie for bare 1 kr, hvis man køber en senere sæson. Serierne er bl.a. Gossip Girl, Supernatural, Mad Men med flere, og så de to som jeg lige har købt: The Vampire Diaires og Pretty Little Liars. Jeg kiggede bare originalt efter The Vampire Diaries sæson 3, men faldt så over tilbuddet og fik så den første sæson af Pretty Little Liars med for den ene krone. Det er da noget af et kup! Og jeg havde allerede en rabatkode på 50 kr, så jeg endte med at betale bare 179 kr for de to serier. Så billigt! Så jeg tænkte lige, jeg ville dele tilbuddet med jer, da jeg simpelthen synes det er for godt til bare at holde for mig selv ;)
I kan finde tilbuddet lige HER!

Og for en god ordens skyld: Jeg samarbejder på ingen måde med CDON.com og har selv købt tingene.

2 kommentarer:

  1. Uh sikke et godt tilbud, det ville glæde min lille tvseriejunkie. The Vampire Diaries og Pretty Little Liars er begge serie jeg ser, og de er helt klart anbefalelsværdige, håber du vil kunne lide dem ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er rigtig fedt! Og jeg har faktisk allerede set begge serier (vil bare gerne gense dem!), og jeg er helt enig - de er så gode :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...