Sider

onsdag den 3. juli 2013

Nyt pynt til lejligheden


Det var ikke kun min søster, der fik en masse fine gaver her i weekenden i forbindelse med hendes studentergilde. Jeg fik nemlig også den sødeste gave af nogle venner af familien i anledning af min afsluttende eksamen, nemlig disse super fine fyrfadslysestager fra Georg Jensen. De er bare så fine og passer perfekt ind i min lejlighed, da jeg har en del andre sølvting. Jeg elsker dem virkelig og er bare så super taknemlig og overrasket!

I dag har jeg været på arbejde på hotellet, og jeg kan se frem til det samme de næste fire dage også. Puha, det bliver hårdt! Specielt fordi jeg de sidste dage har haft frygtelig ondt i lænden, og det bliver kun værre af alt det hårde arbejde. Føler mig allerede helt invalideret. Men der er jo desværre ikke så meget at gøre ved det. Jeg glæder mig dog bare så meget til at starte på mit nye arbejde i stedet for dette :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...