Sider

fredag den 26. juli 2013

Tilbageblik: Sommeren 2011 i Toscana og Rom

Jeg var på en helt fantastisk ferie for to år siden, hvor jeg var halvanden uge i Toscana med min familie. I den forbindelse var vi også én af dagene på en dagstur til Rom. Turen var fyldt med smukke omgivelser, lækker mad og søde mennesker, og vi fik set en masse berømte seværdigheder, som jeg er lykkelig over at have oplevet med mine egne øjne. Så her er lige lidt billeder fra en fantastisk ferie i dejlige Italien:

Den første uge boede vi på denne fantastiske vingård efterfulgt af en en halv uge på en campingplads nær Firenze.

Klokketårnet i Montepulciano hvor de filmede Volterra-scenerne i Twilight-filmen "New Moon" - klokken var oven i købet lige middagstid på dette billede ligesom i filmen. Ret sjovt!

Lidt koldt at drikke ovenpå en masse op ad bakke-vandring i Montepulciano. Jeg ligner jo mig selv!

Smukt toscansk landskab med de bløde bakker.

Sightseeing med rådhuset i Siena og det skæve tårn i Pisa.

Colosseum, som vi dog kun kørte forbi.

Den spanske trappe gemt under menneskemylderet.

Trevi-fontænen - igen masser af mennesker!

Peterskirken, som vi dog også kun så udefra, da der var flere timers kø i stegendes hede.

Den bebyggede bro i Firenze. Byen blev dog mest brugt til shopping for mig, min mor og søster ;)

2 kommentarer:

 1. Overvældende fine billeder!

  Jeg drømmer selv store drømme om snart at tage til Rom; det virker som sådan en spændende og helt unik by, fyldt med historie og særlig stemning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Det er altså også bare en helt fantastisk by - jeg ville ønske, jeg havde haft mere tid der, og at det ikke havde været så skrækkelig varmt og proppet med mennesker. Jeg skal helt sikkert tilbage igen og for alvor nyde byen :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...