Sider

søndag den 21. juli 2013

Ferieshopping: På udsalg i Zara


Noget af det skønneste ved at være på ferie i en storby er, at der som regel er adgang til Zara-butikker, hvilket jo er en sjældenhed herhjemme, hvis man ikke bor på Sjælland. Så jeg skulle selvfølgelig bruge masser af tid i Zara-butikkerne både i Hamburg og Lübeck, for de har jo som regel så mange fine ting, og jeg blev bestemt ikke skuffet!

Jeg kom hjem med hele fire ting, som stort set alle var sat ned på udsalg til super gode priser. Toppene er super fine både til hverdag og finere lejligheder, og det samme er kjolen. Derudover har jeg kastet mig ud i et par hvide jeans, som jeg længe har overvejet, men min frygt for, hvor hurtigt de kan blive beskidte har altid stoppet mig fra at købe et par. Disse var dog ikke så dyre, så nu tænkte jeg altså, at tiden var inde. Jeg glæder mig så meget til at få brugt alle tingene - der er bare ikke noget så skønt som nyt tøj ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...