Sider

søndag den 4. august 2013

Anmeldelse: Lily Lolo Mineral Foundation


Jeg har været så heldig at få lov til at teste denne mineralfoundation af mærket "Lily Lolo" fra BeautyAkademiet.dk. Det er første gang, jeg prøver en mineralfoundation, så jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Men jeg kan allerede nu afsløre, at jeg blev positivt overrasket! Jeg var nemlig usikker på, om den ville se for "pudret" og tør ud i ansigtet, men det gør den slet ikke. Den er tværtimod super naturlig på huden og dækker også ganske godt. Jeg er desuden vant til at skulle bruge lidt pudder over min sædvanlige foundation (en BB cream), for at min hud ikke kommer til at skinne i t-zonen i løbet af dagen - det er ikke nødvendigt med denne foundation, for den holder nemlig huden tilpas mat hele dagen. Og så kan man faktisk overhovedet ikke mærke, at man har den på, som man ofte kan med foundations. Så dejligt!

Og nu til en lille demonstration af produktet:


Det første billede er mig (tydeligvis) uden nogen form for foundation eller concealer. Min hud opfører sig rigtig pænt for tiden, men der er stadig lidt rødme og farveujævnheder specielt i t-zonen. På det næste billede har jeg Lily Lolo-foundationen på (stadig ingen concealer eller andet), og den gør jo noget af en forskel! Min hudtone blev helt jævnet, rødmen dækket til, og det er stort set ikke nødvendigt med concealer. Jeg er bare så tilfreds og imponeret!

Det eneste negative jeg egentlig har at sige om den er, at den godt kan drysse lidt under påføringen, da det jo er en løs pudderform, så man skal passe på ikke at få noget på tøjet. Ellers har jeg ikke noget at sætte en finger på. Og farveguiden på Beauty Akademiets hjemmeside fungerer fint - jeg fik i hvert fald valgt den perfekte farve til mig i form af "Blondie", som passer til min ret lyse hud (jeg bruger fx normalt NW15 i MAC-produkter).

Jeg kan nu derfor godt kalde mig fan af mineral makeup, og hvis du vil have mere information, så læs om mineral makeup på Beauty Akademiets hjemmeside. Jeg kan i hvert fald godt anbefale denne foundation :)

(Sponsoreret indlæg - men jeg står selvfølgelig 100% inde for det)

12 kommentarer:

 1. Ser lækkert ud, jeg har lige modtaget bronzeren til test derfra! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, hvor spændende! Den glæder jeg mig til at læse om :)

   Slet
 2. Den har jeg længe gerne villet prøve, men jeg skal lige have fundet en fysisk butik hvor de sælger dem, så jeg kan finde den rigtige farve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altid det trælse ved nethandel, men jeg fandt nu heldigvis min farve! Men held og lykke - håber du bliver ligeså glad for den som mig :)

   Slet
 3. Fedt med før og efterbillede - Og den ser da ud til at gøre sit arbejde super godt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes det er mest effektivt og ærligt sådan :) Og det gør den i hvert fald!

   Slet
 4. Jeg har også modtaget en pudder derfra og de er jo så gode og dækker så godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor fedt og ja, jeg er helt enig! :)

   Slet
 5. Ej hvor lyder det fantastisk! :-) Jeg får helt vildt meget lyst til at bestille det hjem, hihi. Alt for fristende :-)

  - Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå - den er altså også bare super god ;)

   Slet
 6. Den ser bestemt ud til at virke som den skal - dejligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør den nemlig - så skønt! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...