Sider

mandag den 26. august 2013

Brug for lidt inspiration til lækre og kødfri retter m.m.?

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden, jeg sidst har postet en ny madopskrift, men sandheden er, at jeg generelt kører meget i de samme retter, og så er jeg generelt bare ikke særlig inspireret madmæssigt om sommeren, og det bliver ofte bare nogle lette salater osv. Men jeg tænkte lige, jeg ville lave denne lille oversigt over de opskrifter, jeg har liggende her på bloggen, da mange af dem ligger noget tilbage i tiden, hvor jeg ikke havde ret mange besøgende ;) Jeg spiser jo ikke kød (udover en smule fisk engang i mellem), så derfor er opskrifterne også uden dette, men det er en super god idé for alle, at skære ned på kødet med flere kødfri retter - det er både sundere, bedre for dyrene og ikke mindst for vores miljø. Så overvej det lige - og jeg lover at opskrifterne er super gode og slet ikke kedelige, selvom de er uden kød! 

Aftensmad:
Madpandekager med grøntsagsfyld
Spaghetti med grøntsagssovs
Frisk pasta med rucolapesto og rejer
Stegte nudler med grøntsager og cashewnødder
Grøntsagslasagne

Desserter:
Makronmuffins
Chocolate chip cookies
Hjemmelavet hindbærkoldskål

Diverse:
Smoothie med 100% frugt
Hjemmelavet klassisk hummus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...