Sider

mandag den 12. august 2013

Dagens outfit: På frokostdate med lillesøster

Kjole: Zara - Sko: Converse - Bælte: H&M - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors - Læber: MAC "See Sheer"

I dag var jeg jo ude at spise frokost med min søde søster, og det var så hyggeligt. Hvis du vil se, hvad jeg fik at spise, så tjek min Instagram lige her - mums! Vi fik snakket, spist og kigget lidt butikker. Jeg købte en enkelt lille ting, men den kan I få at se på et andet tidspunkt. Tøjmæssigt havde jeg min ret nye kjole fra Zara på for første gang, som bare er så fin. Det var dog en smule koldt, så jeg tog mine Converse på (fryser altid om fødderne!) og havde også en cardigan over kjolen noget af tiden. Men det var nu så fint og dejligt at have på, og så var jeg jo så heldig endnu engang at kunne lokke min søster til at lege fotograf for mig. Så bliver billederne altså bare noget mere interessante ;)

8 kommentarer:

 1. Den er også rigtig fin - og syntes det fungere godt med converse, selvom det var fordi du frøs om fødderne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det synes jeg nu også, men ville dog helst have haft et par fine sandaler på ;)

   Slet
 2. Du ser bare rigtig fin ud ;)

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Jeg er også bare SÅ glad for den! :)

   Slet
 4. Hvor lyder det hyggeligt!
  Og kjolen er super fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også! Og tusind tak :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...