Sider

onsdag den 14. august 2013

De bedste koncertminder


Jeg sad lige og kiggede mit iPhoto bibliotek igennem i går og faldt over disse skønne videominder fra de fantastiske koncerter, jeg var til i foråret. Først én med Mads Langer og derefter selveste Lana Del Rey. To fantastiske oplevelser der ikke sådan lige vil blive glemt. Specielt ikke Lana, hvis sange jeg har fuldstændig skamlyttet gennem de sidste par år og stadig ikke træt af! Sammen med Coldplay i 2009 er disse helt klart mine bedste koncertminder. Hvad er dine? :)

2 kommentarer:

 1. Åh, jeg er blevet ret vild med Mads Langer - ham ville jeg gerne til koncert med :)

  Mine 2 allerstørste koncertoplevelser er med 2 meget forskellige kunstnere, men begge kæmpe showmen :)

  Den mest magiske var klart da jeg som ret ung (11 år) var til Michael Jackson koncert tilbage i 1992 - dét var så stort og helt fantastisk :)

  I 2001 var jeg så til Eminem koncert i Belgien - det var også helt sikkert en oplevelse for livet, og jeg håber på en dag at opleve ham live igen... Den går jo desværre ikke med Hr. Jackson længere.. :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er altså også bare SÅ god - og fantastisk live, der er slet ingen usikkerhed i hans stemme!

   Det lyder også bare som nogle helt fantastiske oplevelser! :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...