Sider

søndag den 25. august 2013

Detaljer fra min lejlighed #1


Lidt detaljebilleder fra stuen i min lille lejlighed. Jeg elsker virkelig at indrette min lejlighed - det betyder rigtig meget for mig, at der ser ordentligt ud, ellers føler jeg mig bare ikke helt godt tilpas. Min lejlighed ser generelt rimelig tradionelt skandinavisk ud med enkelthed og mange neutrale farver. Jeg elsker dog at tilføje små pift af farver (mest rød) og nogle lidt mere unikke og anderledes ting. Jeg håber I kan lide billederne - jeg elsker i hvert fald selv at få et lille indblik i andre folks hjem! Det kan også være der på et tidspunkt kommer nogle rumbilleder, så man kan se hele sammenhængen i lejligheden, men jeg starter i hvert fald lige med de små detaljer :)

4 kommentarer:

 1. Så fine detaljer. Yndige bogrækker og en rød telefonboks - jeg elsker det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Og telefonboksen er en lille souvenir fra London - den er så fin ;)

   Slet
 2. Jeg elsker billederne. Så skønne nogle detaljer :D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...