Sider

lørdag den 3. august 2013

Er der noget bedre end gratis ting?


En del af de point, jeg har samlet sammen i Club Matas, ville udløbe sidst i denne måned, så jeg tænkte, at det nu endelig var på tide at bruge nogle af dem for første gang. Det blev til disse fire produkter, som jeg ved, jeg bliver super glad for. Cremen er den jeg altid bruger, så det er skønt ikke selv at skulle bruge penge på en ny, når jeg løber tør, og jeg mangler også snart neglelakfjerner, så det passer jo også perfekt. Og jeg elsker bare disse nye ekspresfjernere - det er så dejlig nemt! Totalt optur at komme hjem med så mange lækre ting, som jeg ingenting har betalt for!

Apropos Matas, så har jeg i dag haft min anden arbejdsdag der i dag, og jeg elsker det bare! Hvor heldig har man lige lov til at være med sådan et skønt studiejob? Jeg kunne i hvert fald ikke forestille mig noget bedre :)

2 kommentarer:

  1. Jeg skal virkelig også snart have brugt nogle Matas-point. Det er simpelthen for genialt, man kan vinde på ens eget forbrug, på den måde.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...