Sider

fredag den 16. august 2013

Gårsdagens outfit: Ballerinas from hell

Top: Zara - Jeans: Zara - Ballerinasko: Deichmann - Taske: ASOS - Ur: Michael Kors - Læber: MAC "See Sheer"

Negle: Essie "French Affair" (lyserød) og Barry M "Pink Silver" (glitter)

Mit outfit fra i går, som endte med at blive en lidt anderledes dag, end hvad jeg havde regnet med. Jeg skulle fra morgenstunden af til et morgenmøde på mit arbejde med gennemgang af nogle nye produkter, hvorefter jeg bare skulle hjem igen. Derfor tog jeg mine rigtig fine ballerinasko på, som dog er ganske ubehagelige at have på (vabler efter kort tid og klemmer mine yderste tæer). MEN så blev jeg så spurgt, om jeg ville arbejde efter mødet, hvilket jeg jo med glæde ville, da jeg elsker at være der og alligevel ikke havde andre planer (og pengene er også fantastiske!) - det eneste problem var jo bare de dumme sko, jeg havde taget på.

Så jeg endte altså med at have mine allermest ubehagelige sko på fra kl. 8.30 til 18.30, altså hele 10 timer, hvor jeg konstant stod op og gik rundt. Jeg ved ikke om I kan forestille jer, hvor smertefuldt det var, og hvor tragiske mine fødder så ud, da jeg endelig kom hjem og fik skoene af? Jeg siger jer, at det var noget af det mest smertefulde, jeg længe har oplevet - jeg var seriøst ved at kaste op til sidst. Havde det ikke været for Compeed vabelplastre, så tror jeg simpelthen ikke, jeg havde kunnet gøre det. Jeg kunne slet ikke falde i søvn i går aftes, fordi det dunkede sådan i fødderne, og i dag føles mine ben som om, jeg har løbet et marathon i går (ikke at jeg ved hvordan det føles), fordi jeg endte med at gå så forkert på fødderne for at mindske smerten. De hvide bukser var heller ikke det smarteste, og de er nu klistret ind i en masse makeup. Men derudover var det nu en rigtig god dag - jeg er bare så glad for det arbejde! :)

Men lige hurtigt tilbage til outfittet: Det er første gang, jeg har brugt min nye perlebesatte top fra Zara, som er så fin, og derudover er jeg bare SÅ glad for, jeg købte de hvide bukser. De giver bare så mange nye muligheder med mit gamle tøj, og de vil helt sikkert blive brugt sindssygt meget! Billederne er forresten taget i dag - havde jeg taget dem i går, da jeg kom hjem, havde mit ansigt set noget anderledes (=grædefærdigt) ud, haha ;)

Og til slut en lille informativ sidenote:
Hvis du er ligeså vild med perler som mig (jeg bruger altid perleøreringe), så tjek lige websiden Mesenso.dk lige her.
De forhandler nemlig de smukkeste perlesmykker i mange forskellige og sindssygt smukke varianter :)

(Lavet i samarbejde med Mesenso.dk)

12 kommentarer:

 1. Hvor er dine lyserøde negle dog bare så fint feminine.

  Og åh, sko-mord. Jeg kender det kun alt for godt; og det gør så afsindigt ondt i så lang tid efter. Jeg håber, du snart kan gå nogenlunde normalt igen. (av).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! :)

   Ja, det gør bare så ondt! Og jeg er endelig ved at være helt smertefri nu ;)

   Slet
 2. Wow sikke et lækkert outfit!

  Huge hugs http://www.gittemary.com/
  https://www.facebook.com/ThePictureOfMary
  http://www.youtube.com/Gittemary

  SvarSlet
 3. Hvor er det enkelt og fint, men så alligevel med SÅ mange detaljer. Elsker det :D

  SvarSlet
 4. AV! Måske burde de lade livet de sko? Omend de er virkelig virkelig lækre!
  Og det er bukser og top i øvrigt også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nah, jeg tror jeg beholder dem, de er nemlig ret nye, så tror allermest, det er fordi de ikke er gået til ;) Og tak skal du have! :D

   Slet
 5. You look stunning!!!!! Love that top it looks so good on you.

  Stef

  SvarSlet
 6. Love your top! Gorgeous details!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...