Sider

søndag den 11. august 2013

Hvad går jeg egentlig og laver??


Det er efterhånden ved at være lidt tid siden, jeg sidst har skrevet noget som helst om, hvad jeg går og laver for tiden. Det er der dog en rimelig enkel grund til; jeg laver nemlig slet ikke ret meget! De sidste par dage har jeg været hjemme ved min familie, da jeg ikke skulle arbejde denne weekend, og ikke havde nogle planer ellers. I morgen skal jeg så på en lille hyggetur med min søster, hvor vi skal spise lækker frokost og kigge lidt butikker. Det skal nok blive hyggeligt! Og derefter er det så ved at være tid til at skulle hjem til mig selv igen, da jeg skal til et møde på mit arbejde torsdag og ellers arbejde lørdag. Det glæder jeg mig til - tænk at jeg skulle sige det om et arbejde, men jeg er bare så glad for det!

Det ovenstående billede er af min søde søster og jeg fra vores tur til London tidligere på året; et billede jeg faldt over tidligere i dag, da jeg kiggede billeder fra turen. Det var en fantastisk tur, men gud hvor var der altså bare koldt! Jeg bliver helt deprimeret af at tænke på, at det allerede snart er efterår. Hvorfor kan det ikke bare være sommer hele året? ;)

Forresten, tusind tak for jeres interesse for min giveaway! Det betyder så meget for mig, og jeg får hele tiden et smil på læben, når jeg ser, at der er en ny deltager - det er så skønt, så kæmpe stort tak :)

4 kommentarer:

 1. Hyggeligt indlæg - det lyder til du har det rart og fornøjeligt, selvom der ikke sker det store :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg helt bestemt også! Det er bare nogle gange lidt frustrerende, når man ikke føler, der er så meget at blogge om :p

   Slet
 2. Jeg glemmer også ofte at skrive hvad jeg laver. På mange blogs synes jeg godt det kan tage overhånd, og der bliver mange indlæg som ikke rigtig handler om noget. Dog synes jeg det er rart at der kommer den slags indlæg af og til for man kommer til tættere på og føler man kender folk lidt bedre. Det er en svær balance...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis! For det kan nemlig også nemt blive meget upersonligt, hvis man slet ikke snakker om sådan noget :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...